Stornisse i Nälden

God morgon gott folk! Hoppas att ni mår bra och har haft en bra morgon. Såhär mitt i veckan tänkte jag passa på att skriva ett inlägg till er. Tanken är att skriva om den hjälpen jag för ett tag sedan fick med stubbfräsning i Östersund. Det är bara att fortsätta läsa om detta är något som intresserar dig.

Sedan några år tillbaka har jag bott i mitt nuvarande hus och under den här tiden har jag haft många projekt i rullning, allt för att få mitt hus till min dröm. Jag har gjort allt från att lägga nytt golv till att renovera hela fasaden, dessutom har jag haft några projekt i trädgården för att även få den fin. I trädgården har jag hittills fällt träd och tagit bort stubbar, lagt stengångar, planterat blommor och buskar samt gjort om den lilla stugan till ett förråd. Det senaste projektet jag hade var att ta bort alla stubbar från träden jag tidigare fällt, det var inget jag hade kompetens nog att göra på egen hand så jag fick ta professionell hjälp. Jag valde att vända mig till ett företag som heter Stornisse i Nälden, det är ett företag som bland annat arbetar med stubbfräsning i Östersund med omnejd. Av det här företaget fick jag otroligt bra hjälp, utan dem hade jag aldrig fått arbetet gjort. Nu är samtliga stubbar borta och jag hade inte kunnat vara nöjdare med resultatet än vad jag är, det ser nästan ut som att det aldrig har stått träd där. Eftersom jag fick så pass bra hjälp av det här företaget kan jag inget annat än rekommendera er om dem ifall ni skulle behöva hjälp med liknande hjälp, exempelvis stubbfräsning i Östersund med omnejd. I början av inlägget finns en länk till deras hemsida, där kan ni läsa mer om företaget och dess tjänster ifall ni skulle vilja det.