Kvalitativ företagsstädning

Nu är det fredag och vi sägen hej och hopp, vad härligt med ett par dagars ledighet! Jag hörde om en arbetsplats som inte hade städats på ett par månader och det såg rent ut sagt för jäkligt ut, men alla hade så mycket att göra och alla trodde att någon annan skulle städa i köket och på toaletterna så ingenting blev gjort innan de anlitade en städfirma. Då vill jag skriva ett inlägg om detta med företagsstädning i Göteborg för även vi på vår arbetsplats hade ett liknade problem men det löste sig efter att vi vänt oss till en städfirma.

En del människor tror att företagsstädning är slöseri med pengar, men det är det inte, företagsstädning sparar faktiskt mer tid och stress i det långa loppet. Du måste tillbringa så mycket tid med att skura golv, tömma papperskorgar, städa i mikrovågsugnar och så vidare mellan alla dessa upptagna möten och deadlines ändå, så om det fanns en städfirma som kunde göra detta åt dig, skulle det inte vara fantastiskt? Det första man brukar säga är att denna städning skulle kosta för mycket pengar, men då undrar jag varför företagen inte anlitar en städare i stället för att låta alla gå runt med kvastar och moppar? Det kommer att ta längre tid att städa kontoret själv än med hjälp av professionella. Det finns också många saker som vi hellre vill ägna oss åt under arbetstid än att torka upp spillt kaffe från golvet eller papperstallrikar från företagsfesten. Det finns så många saker som man kan göra istället för att lägga timmar på dessa uppgifter själv, det är inte ens roligt!

Hur viktigt är en väl utförd företagsstädning? Det är oerhört viktig eftersom när ni har besökare som kommer över ska det se bra ut men även ni ska ju trivas på jobbet!